suatu masa/sebelum timur
Home    Info
About: we've got two eyes. so why yearn for one perspective?

Futurarc Prize 2014 project: Biofences Kampong [sketchup pro v.8 (model), v-ray(no setup), photoshop CS3, Adobe Photoshop Lightroom 4(grey tone), CorelDRAW X5(grafis)] ada beberapa gambar yang distorsi tapi pada ga sadar… orangnya lebih besar ga sesuai perspektif, coba temukan hehe..

credit to: @galih_aji@frederiksonT, imespramesti

TMW+ : Rungkut Homestay [sketchup pro v.8 (model), photoshop CS3, Adobe Photoshop Lightroom 4] sudah banyak belajar menghindari rendering software, cuman mulai belajar pake bantuan adobe lightroom  buat bantuan efek fotografinya..

TMW+ : Rungkut Homestay [sketchup pro v.8 (model), photoshop CS3, Adobe Photoshop Lightroom 4] sudah banyak belajar menghindari rendering software, cuman mulai belajar pake bantuan adobe lightroom  buat bantuan efek fotografinya..

Architecture Design Studio 7: Cultural Centre of Siwaluh Jabu [sketchup pro v.8 (model), photoshop CS3] ga pake rendering software sama sekali, post-processing emang teknik paling gateli, my whole life is a lie..

image

Masih siaran percobaan, dik | Ndak papa mas sudah enak kok

makhluk-makhluk mars.

makhluk-makhluk mars.

Tropical Architecture project: Palu Cultural Centre [sketchup pro v.8 (model), v-ray(no setup), photoshop CS3, Ms. Power Point(yellow collor effect), CorelDRAW X5(grafis)] karena keburu-buru deadline post procces parah.. cuman nambah rumput doang.. 

credit to: @frederiksonT, imespramesti, diniaiko

Tropical Architecture project: Palu Cultural Centre 

credit to: @frederiksonTimespramestidiniaiko

Semoga tetap menjadi Surabaya.

Semoga tetap menjadi Surabaya.

“Music is communicating the incommunicable; that means a term like post-rock doesn’t mean much to us, as the music needs to transcend genre to be meaningful.”Takaakira Goto
"The Elephant In The Room" theme by Becca Rucker. Powered by Tumblr. Install theme.